Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Питанка за пръскалките на чистачките
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеВзимаш запалка нагряваш отвертката и си решаваш проблема.Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщениехмм не се бях сетил за това но утре ще го направя , мерси колегаНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеКиснах ги в препарат за бяня дет сваля котлен камък, едната се разработи другата не.Искам да кажа това дето е за регулиране на посоката на пръскане, иначе се отпушиха.Помогнах си и със спринцовка и маркуче.
Comment
-
Първоначално публикувано от zombiran Покажи съобщениеПръскалката може да се отвори и да се види вътре в нея. Има кухина в пръскалката, която се запушва стабилно, особено ако не са чистени от доста време ( като при мен ) Виж погледни, ако трябва с нещо тънко, но здраво, го почисти.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от tym56 Покажи съобщениеКолеги, трябва ли да се сваля кората, за да се извадят пръскалките?Alfa Romeo 147 1.6 Twin Spark ECO 105 Hp
Comment
-
Първоначално публикувано от t0shet000 Покажи съобщениеДа вземеш да прочетеш темата ли... ?Alfa Romeo 156 1,9 JTD 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от tym56 Покажи съобщениеАми четох я, щом питам сигурно не ми е станало ясно. Можеше да отговориш с 2 думи.Първоначално публикувано от zombiran Покажи съобщениеСваляш кората под капака и си ти... с малко псуване излизат. Преди това разскачаш маркучите от тях ( внимателно) да не счупиш тръбичките, където влизат маркучите
. Че сега в тоя студ... малко рисковано точно там да бараш. Ако можеш преди това е една гъбичка с вряла вода да ги позагрееш маркучите, да се отпуснат малко преди да ги извадиш. Ще ти е по-лесно и счупването им ще е по-малко вероятно.
Alfa Romeo 147 1.6 Twin Spark ECO 105 Hp
Comment
Comment